ODAMIZDAN İLÇE VERGİ REKORTMENLERİNE ÖDÜL
17 Haziran 2016 Cuma / 11:34:26

FATSOOdamızca Fatsa ilçesinde vergi rekortmenleri plaketle ödüllendirildi.
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 15 Haziran 2016 Çarşamba günü geleneksel iftar yemeği verildi. İftar yemeğine Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çoruh, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa İlçe Jandarma Komutanı Halit Gülten, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İ. Etem Öztürk, Sivil toplum kuruluşu ve Siyasi Parti Temsilcileri ile Odamız Üyeleri katıldı.

İftar programı sonrası açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkanımız Tayfun KARATAŞ, “Bugün burada geleneksel olarak üyelerimizle birlikte iftar yemeğinde buluştuk. Gelir vergisi, kurumlar vergisi, istihdama katkı sağlayan firmalar, ihracatçı firmalar ve milli sporcularımıza ödül vereceğiz. İstihdam katkı sağlayan onbeşbin kişiye iş ve aş sağladığınız için siz değerli üyelerimize çok teşekkür etmek istiyorum. Bölgemizde istihdama ciddi katkı sağlayan ve ülke ekonomisine vergileri ile katma değer katan yatırımcılara kurumum ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

Ordu Valisi İrfan BALKANLIOĞLU konuşmasında, “Fatsa’da bu iftar yemeği programı bir gelenek haline geldi. İş adamlarımız Odamızın bu organizasyonunda biraya geldi. Birçok şeyi paylaşıyorlar bu anlamda. İş adamları bizler ve memleketimiz için çok önemli. Her şey para ve gelire dayalıdır. İstihdam, ihracat gibi ekonomik gibi kavramlar çok önemlidir. Memleketimiz üzerinde değişik oyunlar oynanıyor, o yüzden sizlerin ticareti bizler için çok önemli. Yaptığınız ticari çalışmaları sadece kendiniz için değil bu memleketin içinde yaptığınızın bilincinde olun. Sizler kazandıkça, sizler ürettikçe sadece siz değil memleketimiz kazanıyor” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Fatsa İlçesinde ilk beşte yer alan Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi Rekortmenlerine, İhracat Yapan Üyelere ve Fatsa İlçesinde En Çok İstihdam Sağlayan Firma Yetkililerine Ordu Valisi İrfan BALKANLIOĞLU tarafından plaket verildi.
Programda son olarak Fatsa ve Çevre İlçelerde başarılı sonuçlar alarak Milli Sporcu özelliği olan sporcu ve antrenörlerine de plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI HAKKINDA TÜM BİLGİLER KOBİ'LERE NEFES KREDİSİ BAŞKAN KARATAŞ GÜVEN TAZELEDİ FATSO'DAN KURSİYERLERE SERTİFİKA TÖRENİ FATSA OSB'DE İSTİHDAM SAYISI 3700'E ULAŞTI FATSA'DAKİ ÖĞRENCİLERİMİZİN KIŞLIK YARDIMLARI YAPILDI ÇAMAŞ İLÇESİNDE ÜYELERİMİZİ ZİYARET ETTİK ÇAMAŞ BELEDİYE BAŞKANINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİK ÖĞRENCİLERİMİZE KIŞLIK YARDIMLARIMIZ ÇAMAŞ İLÇESİNDE DEVAM ETTİ AYBASTI ÇATALPINAR VE KABATAŞ İLÇELERİNDE ÖĞRENCİLERİMİZE KIŞLIK YARDIMDA BULUNDUK AYBASTI VE ÇATALPINAR İLÇELERİNDE KAYMAKAMLARI ZİYARET ETTİK AYBASTI KABATAŞ VE ÇATALPINAR İLÇELERİNDE ODA BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİK AYBASTI'DAKİ ÜYELERİMİZİ ZİYARET ETTİK BAŞKANIMIZDAN ODALARA ZİYARET KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİNİN 2. GRUBU BAŞLADI HER İLÇEDE 1 KÜTÜPHANE PROJEMİZİN 3.SÜ AÇILDI KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİNİN BİRİNCİSİ TAMAMLANDI BAŞKANIMIZDAN BASIN KURULUŞLARINA ZİYARET ODAMIZ BÜNYESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLADI KÜTÜPHANEMİZ TAMAMLANIYOR KORGAN Ve KUMRU İLÇELERİNDE ÜYELERİMİZİ ZİYARET ETTİK İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİMİZE KIŞLIK YARDIMLARIMIZ SÜRÜYOR TKDK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI MİLLETVEKİLİMİZ ERGÜN TAŞCI'DAN TEKSTİL KURSUMUZA ZİYARET SANAYİYE DAYALI BİR EKONOMİYE GEÇMELİYİZ İŞ DÜNYASINA YENİ SOLUK: ARABULUCULUK İŞ GARANTİLİ İSTİHDAN KURSLARININ 13.SÜ BAŞLADI FATSA VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ'NDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET KURS BAŞVURULARI BAŞLADI İMALATÇI KOBİLERE 1 MİLYON DESTEK İŞ'DE KADINLAR PROJESİ KAPANIŞ TOPLANTISI FATSO'DAN FINDIK DEĞERLENDİRMESİ FATSA'DAKİ STK'LARDAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI KORGAN İLÇEMİZDE MALİ MÜŞAVİRLİK BÜROSU AÇILDI BAŞARILI ÖĞRENCİLER FATSO TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ FATSO GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ FATSO'DAN HER İLÇEYE 1 KÜTÜPHANE PROJESİ T.O.B.B. 73. GENEL KURULUNA KATILDIK EĞİTİM FAALİYETLERİMİZE KATILACAK KURSİYER LİSTESİ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİMİZİN İKİNCİSİ TAMAMLANDI BAŞKANIMIZ POLİS TEŞKİLATININ 172. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI FATSO'DA E-İMZA DÖNEMİ KONFERANSIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ ORDİF 52 İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM FUARI 30 MART'TA AÇILIYOR FATSA'DA ÇALIŞMA HAYATINDA MİLLİ SEFERBERLİK PROGRAMLARI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİMİZİN İLKİ TAMAMLANDI FATSO ÇALIŞIYOR ÜLKE KAZANIYOR SEÇ MARKET FATSA ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI DÖRDÜNCÜ MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVI YAPILDI ODAMIZ AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ