FATSO GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ
14 Haziran 2017 çarşamba / 11:16:54

FATSOİlçemizde, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası (FATSO) tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde 2016 yılı Kurumlar ve Gelirler Vergisinde ilk 5’e giren firmalar plaketle ödüllendirildi.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bir restoranda iftar verildi. İftar yemeğine Vali İrfan Balkanlıoğlu, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İ. Etem Öztürk, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Siyasi Parti Temsilcileri ile oda üyeleri katıldı.

Başkanımız Tayfun Karataş, programda yaptığı açılış konuşmasında, “Bugün burada geleneksel olarak üyelerimizle birlikte iftar yemeğinde buluştuk. Gelir vergisi, kurumlar vergisi, istihdama katkı sağlayan firmalar, ihracatçı firmalar ödül vereceğiz. İstihdam katkı sağlayan 16 bin kişiye iş ve aş sağladığınız için üyelerimize çok teşekkür etmek istiyorum. Bölgemizde istihdama ciddi katkı sağlayan ve ülke ekonomisine vergileri ile katma değer katan yatırımcılara kurumum ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

Vali İrfan Balkanlıoğlu ise iş adamlarına seslendiği konuşmasında, “Sizler vergi veren insanlarsınız. Memlekette ne varsa gelişmişlik adına hepsi sizin eseriniz. Yollar, köprüler, hastaneler, barajlar bunların hepsi finansman gerektiren hususlar. Devletin temeli esnaf, sanatkar, sanayici ve işadamları. Allah sizlerin yokluğunu göstermesin, sizlere hayırlı ve bol kazançlar versin. Birçok insana iş imkanı sunmak, istihdam sağlamak, müteşebbis olmak son derece önemli" diye konuştu.

İftar programı ödül töreniyle devam etti. Gelir vergisinde ve kurumlar vergisinde ilk beşe giren Mehmet Mustafa Yeşilkaya, Haşim Bursalıoğlu, Hüseyin Hakkı Serdar, İbrahim Akkuş, Erhan Arigoğlu, CSK Tekstil, Or-gi İletişim ve Tekstil Sanayi, Bentaş Bentonit Ay-Kon-San ve Topaloğlu Otomotiv’e plaketleri Vali İrfan Balkanlıoğlu ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

KURS BAŞVURULARI BAŞLADI İMALATÇI KOBİLERE 1 MİLYON DESTEK İŞ'DE KADINLAR PROJESİ KAPANIŞ TOPLANTISI FATSO'DAN FINDIK DEĞERLENDİRMESİ FATSA'DAKİ STK'LARDAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI KORGAN İLÇEMİZDE MALİ MÜŞAVİRLİK BÜROSU AÇILDI BAŞARILI ÖĞRENCİLER FATSO TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ FATSO GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ FATSO'DAN HER İLÇEYE 1 KÜTÜPHANE PROJESİ T.O.B.B. 73. GENEL KURULUNA KATILDIK EĞİTİM FAALİYETLERİMİZE KATILACAK KURSİYER LİSTESİ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİMİZİN İKİNCİSİ TAMAMLANDI BAŞKANIMIZ POLİS TEŞKİLATININ 172. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI FATSO'DA E-İMZA DÖNEMİ KONFERANSIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ ORDİF 52 İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM FUARI 30 MART'TA AÇILIYOR FATSA'DA ÇALIŞMA HAYATINDA MİLLİ SEFERBERLİK PROGRAMLARI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİMİZİN İLKİ TAMAMLANDI FATSO ÇALIŞIYOR ÜLKE KAZANIYOR SEÇ MARKET FATSA ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI DÖRDÜNCÜ MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVI YAPILDI ODAMIZ AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ ORDU İLİNDE İLK İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ FATSA'DAN KOSGEB SIFIR FAİZLİ KREDİ 2017 BAŞVURULARI BAŞLADI FATSA OSB'DE İSTİHDAMI 10BİN KİŞİYE ÇIKARACAĞIZ DOĞAN CÜCELOĞLU ÜYELERİMİZLE BULUŞUYOR BAŞKANIMIZ YENİ İŞYERLERİNİN AÇILIŞINA KATILDI BAŞKANIMIZ ÇALIŞAN GAZETİCELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAHADIR GIDA'YA ZİYARET NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI MERAKLA BEKLENEN EKONOMİK PAKET AÇIKLANDI NEFES KREDİSİ İÇİN START VERİLDİ FATSO'NUN KABAN YARDIMLARI SÜRÜYOR AHMET ŞERİF İZGÖREN'E YOĞUN İLGİ FATSO'DAN ÖĞRENCİLERE KABAN YARDIMI Fatsa OSB'den İhracat Artıyor FATSO'DAN İSTİŞARE TOPLANTISI ESNAFA 48 AY VADELİ KREDİ MÜJDESİ KALİTELİ FINDIK YETİŞTİRİCİLİĞİ EĞİTİMİ BAZI ALACAKLARIN YENİNDEN YAPILANDIRILMASINA İLİŞKİN AF KANUNU UYGULAMA REHBERİ Oda Aidat Alacaklarına Uygulanan Gecikme Zammının Affı Hakkında Duyuru ESNAF SANATKAR Ve İŞADAMLARIMIZ 15 TEMMUZ'DA DİK DURDU FATSO'DAN BİRLİK VE BERABERLİK ZİYARETİ BASIN AÇIKLAMASI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETİ TÜM İŞVERENLERE 1 TEMMUZ 2016'DAN İTİBAREN ZORUNLU HALE GELİYOR ODAMIZDAN İLÇE VERGİ REKORTMENLERİNE ÖDÜL FATSA'DA İLK MESLEKİ YETERLİLİK SINAVI YAPILDI MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİNDE SÜRE UZADI FATSA'YA YAPIMI PLANLANAN YATIRIMLAR DEĞERLENDİRİLDİ MESLEK LİSESİNDEN ODAMIZA ZİYARET