Gündem Fatso Gündemi

FATSA'DAKİ STK'LARDAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI
13 Temmuz 2017 Perşembe / 13:07:11

FATSOFatsa‘da TOBB‘a bağlı Fatsa Ticaret Borsası ile Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası 15 Temmuz 2016 darbe kalkışmasının birinci yıl dönümü nedeniyle birlikte 13 Temmuz 2017 günü saat 11.00'da Fatsa Ticaret Borsası toplantı salonunda ortak basın açıklaması yaptı.

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Sayın ALİ FEYZİ, Fatsa Ticaret ve Sanayi Ticaret Odası Başkanı Sayın TAYFUN KARATAŞ ve hazır bulunan iş alemi temsilcileri ile birlikte düzenledikleri ortak basın açıklamasıyla 15 Temmuz 2016 darbe kalkışmasını bir kez daha lanetledi.

TOBB ve Diğer Sivil Toplum Örgütlerince hazırlanan ortak metin her iki Başkan tarafından müştereken okunarak özetle:

15 Temmuz 2016 hain FETÖ‘nün darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçtiği anımsatılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bu ülkenin bekası için canlarını veren şehitlerimizi rahmetle, gazilerimiz minnetle anıyoruz. Yüce Mevla'dan dileğimiz, ülkemizi bir daha böyle hain bir girişime maruz bırakmaması ve ülkemizin, milletimizin, cumhuriyetimizin ve bayrağımızın ilelebet payidar olmasıdır. Bu millet tarih boyunca sayısı ifade edilmeyecek kadar çok kahraman çıkartmıştır. Kahramanlar kurşuna ve tanklara karşı gövdelerini siper etmişler, tankların önüne yatmışlardır. Bu kadar ulvi bir davranış ancak bu ülkenin evlatlarına yakışır. Onun içindir ki bu ülkenin vatandaşı olmak en büyük onurumuzdur. Bu hain darbe girişimine bulaşanları ise lanet ve nefretle kınıyoruz."

Açıklamaları yapıldı.

Açıklama Metninin Tamamına Ulaşmak için Tıklayınız

Gündem Arşivi
KOBİ'LERE NEFES KREDİSİ BAŞKAN KARATAŞ GÜVEN TAZELEDİ FATSO'DAN KURSİYERLERE SERTİFİKA TÖRENİ FATSA OSB'DE İSTİHDAM SAYISI 3700'E ULAŞTI FATSA'DAKİ ÖĞRENCİLERİMİZİN KIŞLIK YARDIMLARI YAPILDI ÇAMAŞ İLÇESİNDE ÜYELERİMİZİ ZİYARET ETTİK ÇAMAŞ BELEDİYE BAŞKANINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİK ÖĞRENCİLERİMİZE KIŞLIK YARDIMLARIMIZ ÇAMAŞ İLÇESİNDE DEVAM ETTİ AYBASTI ÇATALPINAR VE KABATAŞ İLÇELERİNDE ÖĞRENCİLERİMİZE KIŞLIK YARDIMDA BULUNDUK AYBASTI VE ÇATALPINAR İLÇELERİNDE KAYMAKAMLARI ZİYARET ETTİK AYBASTI KABATAŞ VE ÇATALPINAR İLÇELERİNDE ODA BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİK AYBASTI'DAKİ ÜYELERİMİZİ ZİYARET ETTİK BAŞKANIMIZDAN ODALARA ZİYARET KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİNİN 2. GRUBU BAŞLADI HER İLÇEDE 1 KÜTÜPHANE PROJEMİZİN 3.SÜ AÇILDI KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİNİN BİRİNCİSİ TAMAMLANDI BAŞKANIMIZDAN BASIN KURULUŞLARINA ZİYARET ODAMIZ BÜNYESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLADI KÜTÜPHANEMİZ TAMAMLANIYOR KORGAN Ve KUMRU İLÇELERİNDE ÜYELERİMİZİ ZİYARET ETTİK İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİMİZE KIŞLIK YARDIMLARIMIZ SÜRÜYOR TKDK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI MİLLETVEKİLİMİZ ERGÜN TAŞCI'DAN TEKSTİL KURSUMUZA ZİYARET SANAYİYE DAYALI BİR EKONOMİYE GEÇMELİYİZ İŞ DÜNYASINA YENİ SOLUK: ARABULUCULUK İŞ GARANTİLİ İSTİHDAN KURSLARININ 13.SÜ BAŞLADI FATSA VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ'NDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET KURS BAŞVURULARI BAŞLADI İMALATÇI KOBİLERE 1 MİLYON DESTEK İŞ'DE KADINLAR PROJESİ KAPANIŞ TOPLANTISI FATSO'DAN FINDIK DEĞERLENDİRMESİ FATSA'DAKİ STK'LARDAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI KORGAN İLÇEMİZDE MALİ MÜŞAVİRLİK BÜROSU AÇILDI BAŞARILI ÖĞRENCİLER FATSO TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ FATSO GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ FATSO'DAN HER İLÇEYE 1 KÜTÜPHANE PROJESİ T.O.B.B. 73. GENEL KURULUNA KATILDIK EĞİTİM FAALİYETLERİMİZE KATILACAK KURSİYER LİSTESİ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİMİZİN İKİNCİSİ TAMAMLANDI BAŞKANIMIZ POLİS TEŞKİLATININ 172. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI FATSO'DA E-İMZA DÖNEMİ KONFERANSIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ ORDİF 52 İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM FUARI 30 MART'TA AÇILIYOR FATSA'DA ÇALIŞMA HAYATINDA MİLLİ SEFERBERLİK PROGRAMLARI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİMİZİN İLKİ TAMAMLANDI FATSO ÇALIŞIYOR ÜLKE KAZANIYOR SEÇ MARKET FATSA ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI DÖRDÜNCÜ MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVI YAPILDI ODAMIZ AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ ORDU İLİNDE İLK İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ FATSA'DAN

Girişimciler
Genç Girişimciler

Kadın Girişimciler
Üye Bilgi Servisi
Meslek Grupları
Odamıza üye firmaların bilgilerine ulaşmak için açılacak olan forma aradığınız firmaya ait Üye Sicil No, Ticaret Sicil No, Vergi Numarası ve Nace Kodu bilgilerini girerek sorgulama yapabilirsiniz.
Arama formuna erişim için tıklayınız.
AB
Nace Rev.2
AB
Meslek gruplarımızın Nace Rev formatında listesi için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Bağlantılar
Avrupa İşletmeler Ağı
TOBB TV
Tek Hedef Bilişim
Kobi Bilgi Sitesi
TEB Kobi TV
Rekabet Kurumu
Yeni Türk Ticaret Kanununa Hazır mısınız?
T.O.B.B Fatsa Belediyesi 19 Mayıs Üniversitesi Ordu Üniversitesi Türkiye